Székesfehérvári házfelújítás, teljeskörű lakásfelújítás, homlokzatszigetelés és generálkivitelezés

Építési vállalkozót, kivitelezőt keres Székesfehérváron és környékén? Jó helyen jár!

Kondi Árpád vagyok, építőipari generálkivitelező szakember. Csapatunkkal arra törekszünk, hogy élvezhesse az otthon melegét – és a számlákon is spóroljon. Szolgáltatásaink elérhetőek Székesfehérváron, Budapesten, Pest megyében és Fejér megyében is.

A fő profilunk a homlokzati hőszigetelés, de számos más építőipari munkában is jártasak vagyunk. Legyen szó családi ház külső felújításról, kőműves munkáról, belső lakásfelújításról, vagy bármilyen generálkivitelezésről, megbízható és szakértő kivitelezőként nem fog csalódni bennünk.

Mit Kínálunk Önnek Székesfehérváron és Környékén?

Homlokzati hőszigetelés kivitelezés

Mert nem csak a jó szigetelésre figyelünk, hanem a kinézetre is, hogy az ügyfeleinknek tetsző legyen a munkánk!

Belső felújítás kivitelezés

A szép és ízléses kialakítás mellett törekszünk a praktikus megoldásokra is.

munkas

Kőműves munkák

A minőségi munkát mindig garantáljuk, legyen az teljeskörű lakásfelújítás, vagy csak kisebb házalakítás.

simito

Burkolás

Csempézünk és járólapot rakunk le. A fürdő csempézése és a terasz burkolása sem fog ki rajtunk. Lerakjuk laminált padlóját vagy parkettáját is.

Ingyenes Felmérés és Árajánlat – Székesfehérváron és Környékén

Házfelújítás és Generálkivitelezés Székesfehérváron és Környékén

 a legmagasabb szinten, Budapesten, Pest- és Fejér megyében!

Azonnali kezdéssel kínáljuk lakásának felújítását és építőipari generálkivitelezői munkáinkat, melyeket tapasztalt lakásfelújítás szakemberekkel és teljes körű garanciával vállalunk! Mindegy, hogy belső design felújítás, precíz meleg és hideg burkolás, profi gipszkartonozás vagy homlokzati hőszigetelés kivitelezés a feladat: célunk, hogy otthona valódi gyöngyszemmé váljon.

Családi ház felújítás generálkivitelezéssel, praktikus megoldásokkal is szolgálunk, hogy otthona ne csak gyönyörű legyen hanem igényeinek megfelelően funkcionáljon.

Lakásfelújítás generálkivitelezői szolgáltatásaink mellett kisebb házalakítási munkákat is vállalunk, mindig a legmagasabb színvonalon. Bízza ránk kivitelezési álmait, és garantáljuk, hogy nem csak reménykedhet a tökéletes eredményben, de biztos lehet benne!

Generálkivitelezés Fejér megye területén, vagy Székesfehérvár szívében? Kondi Árpád és csapata az Ön megbízható generálkivitelezője Székesfehérváron és környékén! Ingyenes felmérést és árajánlat készítést kínálunk. Ha felkeltettük érdeklődését, keressen bennünket bizalommal!

éve az Önök szolgálatában

befejezett felújítás

Építőipari Kivitelezés, Lakásfelújítás Referenciáink

Mottónk:
„Csempézünk és járólapot rakunk le. A fürdő csempézése és a terasz burkolása sem fog ki rajtunk.
Lerakjuk laminált padlóját vagy parkettáját is.”

HOMLOKZAT FELÚJÍTÁS Székesfehérváron

A homlokzat felújítása nem csupán esztétikai szempontokat vesz figyelembe, hanem fontos szerepe van az épület fenntartásában és értékének megőrzésében is. Az időjárási viszonyok, a szennyeződés és az évek során bekövetkező kopás fokozatosan károsíthatják az épület külső rétegeit. A homlokzat felújítása során az elöregedett vakolatot, repedéseket és egyéb sérüléseket javítják, így biztosítva az épület strukturális integritását.

A modern homlokzat felújítási technikák közé tartozik a hőszigetelés alkalmazása is. A hőszigetelés segít csökkenteni az energiaveszteséget, ami nemcsak a kényelmi szintet javítja a lakók számára, hanem hosszú távon csökkenti az energiaszámlákat is. Emellett a megfelelően megválasztott homlokzatburkolatok és színek segíthetnek az épület stílusának és karakterének megőrzésében vagy akár új megjelenés kialakításában.

A homlokzat felújítás során fontos figyelembe venni az épület típusát, korát és a környezeti tényezőket is. Számos anyag és technika áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik az egyedi igények kielégítését. A minőségi anyagok és szakszerű kivitelezés garantálják az optimális eredményt, amely hosszú éveken keresztül megőrzi az épület szépségét és funkcionalitását.

A homlokzat felújítása tehát sokkal több, mint egyszerű esztétikai frissítés. Ez egy befektetés az épület jövőjébe, amely javítja annak értékét, energiahatékonyságát és hosszú távú állapotát.

Rólunk mondták

2023.01.15 - Felújítás

Nocta Imre

Felújítás
Ajánlólevél.

TAB - Présház átalakítás

Présház átalakítása nyaralóvá.
Ajánlólevél.

2022.09.24 - Velence - Házszigetelés

Lingsch Tibor, villamosmérnök – Velence

Homlokzati hőszigetelés
Ajánlólevél

„Tömören fogalmazva ez úgy van megcsinálva, ahogy kell.”

Agárd - Házszigetelés

Házszigetelés, Festés és mázolás
Ajánlólevél

2021.05.26 - Érd, Családi ház: külső szigetelés és színezés

Nagy István és Nagyné Ifjú Annamária, Érd

Homlokzati szigetelés és színezés.
Ajánlólevél

Nagykovácsi - Irodafelújítás

Homlokzati szigetelés, ablak, festés, párkányépítés.
Ajánlólevél

Hideg- és
melegburkolás Székesfehérváron

A hidegburkolás köznapi nyelven a csempézést és járólapozást, házon kívül pedig a térkövezést jelenti. Ezekhez a munkálatokhoz, több éves tapasztalattal rendelkeznek munkatársaink.

Hideg vagy meleg? Nem számit, mert mi megoldjuk ezt a problémát! Csak hívjon minket és szigeteltesse velünk az otthonát!

Hívjon minket bizalommal!

06 20 538 3775

KAPCSOLAT

Kérjen ingyenes felmérést és árajánlatot! Tegye fel kérdését bátran! Szeretettel várjuk!

Kondi Árpád EV

06 20 538 3775

info@homlokzatesbelsofelujitas.hu

A munkavállalás helyszíne:

Budapest, Fejér- és Pest megye

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

Házfelújítás, generálkivitelezés cikkek

Segítség a hőszigetelő anyag kiválasztásában

Segítség a hőszigetelő anyag kiválasztásában

A homlokzati hőszigetelő anyagok az épület külső falain keresztül történő hőveszteség megelőzésére szolgáló termékek körét jelentik. A homlokzati hőszigetelő anyagok beépítésével csökkentheti energiaszámláit és javíthatja családi háza általános komfortérzetét. A...

bővebben
Mennyezet gipszkartonozása, gipszkarton szerelés plafonra

Mennyezet gipszkartonozása, gipszkarton szerelés plafonra

A mennyezet gipszkartonozása  illetve a gipszkarton álmennyezet egyre népszerűbb megoldás új építésű és felújított otthonokban egyaránt, mivel ez a technika nem csak esztétikai javulást hoz, de funkcionális előnyöket is kínál. A gipszkarton szerelés mennyezetre...

bővebben